TERMENE ȘI CONDIȚII

 

  1. La Escape Room Adventure rezervările se pot face online sau telefonic (la numărul de telefon 0752 544 681, de luni-duminica între 10:00-23:00). În urma rezervării veți primi un e-mail de confirmare cu toate informațiile necesare. În cazul în care nu ați primit e-mail de confirmare, vă rugăm să ne contactați telefonic la 0756 033 484, prin e-mail: escaperoomadventure@gmail.com sau prin formularul de contact de pe site. Pentru anularea sau modificarea rezervării, vă rugăm să ne contactați (telefonic, prin e-mail sau prin formularul de contact de pe site) cu cel putin 2 ore înainte de ora rezervării.
  2. La joc pot participa echipe formate din 2 până la 5 persoane, în funcție de cameră. Minorii sub 14 ani pot participa numai în prezența unui adult. Vă rugăm să vă prezentați cu 15 minute înainte de ora rezervării pentru a vi se face o scurtă prezentare a jocului și regulile de comportare din interiorul camerei. În caz de nerespectare a acestor reguli, organizatorii își rezervă dreptul de a întrerupe jocul fără rambursarea contravalorii acestuia.
  3. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, ușa camerei în care se vor afla va fi incuiată. Aceasta se va deschide numai prin rezolvarea jocului sau la finalizarea celor 60 de minute de joc (indiferent daca jucătorii au găsit sau nu soluția). În situații excepționale organizatorii vor deschide de urgență ușa.
  4. Participanții înțeleg și acceptă faptul că pe durata jocului, pentru buna derularea a acestuia și pentru siguranța lor, vor fi urmăriți de către echipa Escape Room Adventure cu ajutorul camerei de supraveghere aflată în interiorul camerei. Organizatorii nu vor realiza înregistrări video sau capturi foto în nici un moment al jocului.
  5. Nu este permis accesul la joc sub influența băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. În aceste cazuri organizatorii își rezervă dreptul de a anula sau întrerupe imediat jocul fără rambursarea contravalorii acestuia. De asemenea, în incinta Escape Room Adventure nu este permis accesul cu băuturi alcoolice sau stupefiante, iar fumatul este strict interzis.
  6. Persoanele care suferă de claustrofobie, atacuri de panică, sau alte suferințe incompatibile cu jocul sunt sfătuite să nu participe. Dacă totuși doresc să participe,  o vor face pe propria răspundere. Escape Room Adventure nu își asumă responsabilitatea pentru participarea la joc a acestor persoane. Dacă pe parcursul jocului un participant hotărăște întreruperea acestuia, organizatorii vor descuia ușa.
  7. Camerele au fost realizate ținând cont de toate măsurile de precauție necesare și nu conțin elemente ce vă pot dăuna sau vătăma. Participanții își asumă în întregime responsabilitatea pentru orice acțiune voluntară sau involuntară provocatoare de suferințe fizice sau psihice lor îșile sau celorlalți jucători.
  8. Jocurile Escape Room Adventure sunt bazate pe deducție logică, spirit de observație și muncă în echipă. Soluțiile jocurilor nu implică alterarea decorului sau a altor obiecte aflate în cameră. În nici o situatie nu este necesară folosirea forței! Echipa care cauzează daune decorului sau obiectelor din cameră, este responsabilă pentru achitarea reparațiilor sau înlocuirii obiectelor.
  9. Participanții înteleg și acceptă confidențialitatea jocului. Acesta nu va fi făcut public (nici parțial nici integral) de către participanți. Nerespectarea acestei reguli conduce la începerea demersurilor legale împotriva persoanei/persoanelor care divulgă informațiile confidențiale. Înregistrarea video sau fotografierea camerelor, a jocului sau a obiectelor din cameră este interzisă. În caz de nerespectare a acestor reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizatori fără rambursarea contravalorii acestuia.
  10. Declar pe propria răspundere că am citit și înțeles termenele și condițiile jocului, precum și caracterul confidențial al acestuia.