Petreceri private pentru copii, adulți și părinți

Haide să-ți serbezi ziua la Escape Room Adventure! Provoacă-ți prietenii la o competiție amicală într-un loc inedit pentru o petrecere cum nu s-a mai pomenit! Nu-ți face griji, ne ocupăm noi de tot! Te distrezi indiferent de vârstă sau ocazie, fie ea petrecere aniversară, reuniune de clasă, Halloween Party, petreceri copii sau orice alt motiv de sărbătoare!

Organizăm petreceri copii într-un cadru plăcut ce le oferă posibilitatea de a socializa, de a fi creativi și de a comunica pentru rezolvarea enigmelor din camera de joc. Astfel acești copii au ocazia de a învăța distrându-se, ce înseamnă munca în echipă, experiență ce o vor putea aplica mai târziu în viața de zi cu zi.

În plus avem board game-uri atât pentru părinți cât și pentru copii, astfel încât toată lumea se distrează!

Pentru copii energizați și părinți relaxați vă oferim din partea casei apă, ceai, cafea și voie bună!

Mai multe informații și rezervări pentru petreceri copii sau petreceri private la 0752.544.681

 

 

Team Building

Ieși din zona de comfort și vino cu colegii de muncă să vă distrați gândind creativ! Rupeți rutina, testați-vă limitele în situații stresante și descoperiți soluții inedite pentru provocările zilnice printr-un team building la Escape Room Adventure.

Aventurile noastre sunt concepute astfel încat este necesar să colaborezi cu ceilalți jucători din echipă pentru a putea rezolva misterul și a evada la timp, fiind astfel un exercițiu bun pentru team building!

Pentru energie creativă, din partea casei vă oferim apă, ceai, cafea și voie bună!

Mai multe informații și rezervări, pentru team building, la 0752.544.681